Uitnodiging: Inspiratieavond Amersfoort in Dialoog, 4 juli, Stadhuis Amersfoort

Heb jij hart voor de stad, de dorpen en haar inwoners? Ben je klaar voor verrassende ontmoetingen met inwoners en nieuwe inzichten? Dan nodigen we je graag uit voor de inspiratieavond Amersfoort in Dialoog. 
 
Met Amersfoort in Dialoog willen we ruimte bieden voor inspirerende gesprekken over thema's die leven in de stad, gesprekken waarbij nieuwsgierigheid en gelijkwaardigheid voorop staat. En waar iedereen aan mee kan en mag doen. Waar iedereen zich gezien en gehoord weet. 

Verschillende steden kennen inmiddels vergelijkbare dialogen. Den Haag (https://www.dialoogindenhaag.nl) en Utrecht (https://www.utrechtindialoog.nl) zijn daar mooie voorbeelden van. Ook Amersfoort kende voor de coronapandemie een vergelijkbaar initiatief. Tijdens de Nationale Week van de Dialoog in november willen we, samen met zo veel mogelijk inwoners uit de stad, ‘Amersfoort in Dialoog’ nieuw leven inblazen en met hernieuwd elan het gesprek met buurt- dorp- en stadsgenoten aangaan.

Hoe we dat vorm kunnen geven staat centraal op dinsdag 4 juli tijdens de Inspiratieavond Amersfoort in Dialoog. Wil je meedoen? Misschien zie je een rol voor jezelf, of voor je organisatie? Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom in de bedrijfskantine van de gemeente Amersfoort, Stadhuisplein 1. Verwacht goede gesprekken, inspirerende presentaties en ideeën, en een gezellig drankje met betrokken inwoners.

Wil je ook meedenken en meewerken aan de ‘Amersfoort in Dialoog’? Meld je dan aan door te reageren op deze uitnodiging.

Ken je mensen in je omgeving die een waardevolle bijdrage kunnen leveren? Neem ze mee of stuur deze uitnodiging door!

Wij zien je graag op 4 juli.

De initiatiefnemers Carla Hartog, Mirjam Wingelaar, Gerard Chel, Paul van Heel, Daan Valkenburg en Harmen Zijp.

Mede namens de SGLA,