Diversen

BEWONERS033 INFORMEERT

Waarde Stadsgenoot,

Dit is de eerste nieuwsbrief van bewoners033.nl, website voor en door bewoners- en burgerinitiatieven in Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen. Bijna 70 initiatieven, verspreid over alle wijken en actief op uiteenlopende terreinen, staan op deze site, oftewel 75% van alle initiatieven in de stad. Wie bijvoorbeeld de gemeentelijke website amersfoort.nl bezoekt, ziet direct in het hart van de pagina een link naar bewoners033.nl. Iedereen kan een initiatief aanmelden en wanneer u een account aanmaakt kunt u uw eigen initiatief op de site plaatsen.

Op bewoners033.nl is ook ruimte om nieuwsbrieven van  burgerinitiatieven onder de aandacht te brengen. Verspreidt uw burgerinitiatief nieuwsbrieven? Stuur die ook naar ons - of plaats deze zelf op de site. En via de agenda kunt u kijken wat burgerinitiatieven zoal organiseren. Heeft u zelf een item voor de agenda? Met een eigen account kunt  u dat zelf toevoegen of u stuurt ons een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Heeft u ook nieuws voor ons? Wilt u meewerken? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg dit mailadres ook toe aan uw pers- of mailinglijst en abonnees van nieuwsbrieven. Indien u een website heeft, dan vragen wij u daarop een link naar bewoners033.nl te plaatsen.