Het bestuur

Het bestuur
Peter de Langen Voorzitter Algemene leiding, overleg met politiek, inspraak, kadernota, inbreiding, dualisme, RO, milieu. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Raphaël Smit Vice-voorzitter  Algemene Zaken.  raphaelsmit(a)kpnmail.nl
Geurt Hilhorst Penningmeester Financiën, Hooglanderveen, Vathorst, ouderenbeleid, RO. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ria Pasman Adviseur   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mariëtte den Hartog Lid Algemene zaken, milieu en groen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
2011_Peter Ria0001
Peter de Langen
Geurt Hilhorst
Ria Pasman
Mariëtte den Hartog

De SGLA Organisatie

ALV en dagelijks bestuur

De aangesloten organisaties en de individuele leden vormen samen de ALV. De Algemene Ledenvergadering heeft de uiteindelijke zeggenschap. Uit dit orgaan wordt er een dagelijks bestuur gekozen. Het bestuur is verantwoordelijk voor het dagelijkse functioneren van de SGLA. De verantwoordelijkheden binnen het bestuur worden in het schema hierboven weergegeven. Bestuursleden zijn om de 4 jaar statutair aftredend en kunnen zich herkiesbaar stellen.

Werkgroepen

Een werkgroep bestaat uit één of meer bestuursleden en enkele leden die gezamenlijk aan een bepaald project werken. Er zijn momenteel werkgroepen actief op o.m. de gebieden: GroenBlauwe Structuur, inspraak en dualisme, verkeer en streekplan. Daarnaast vinden regelmatig ad hoc overleggen plaats over tal van onderwerpen.

Ook werkt de SGLA waar mogelijk samen met andere belangengroeperingen in de stad, zijnde geen SGLA-leden zoals de Bewonersvereniging Vathorst, GUS (Geen Uitbreiding Stort), de VBBBB (Vereniging Behoud Bos Birkhoven en Bokkeduinen), VVN en de Fietsersbond. Regionaal werken we samen met o.m. de Natuur- en milieufederatie Utrecht NMU en de St. Natuur- en milieuzorg NW-Veluwe.

 

 
Correspondentie adres:
SGLA, Samenwerkende Groeperingen Leefbaar Amersfoort
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Vereniging SGLA, Samenwerkende Groeperingen Leefbaar Amersfoort, is opgericht 23 september 1995
en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: V507906
De SGLA is aangemerkt als instelling bedoeld in art 24, lid 4 van de Successiewet 1956 onder nummer 25146
Dit betekent dat giften aftrekbaar zijn voor de IB Bankrekeningnummer 12.31.17.399, t.n.v. SGLA, Hooglanderveen
NB: De SGLA is een totale vrijwilligersorganisatie, waarbij ook bestuursleden geen beloning ontvangen.